İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 324, Kayıt Sayısı 4851
20.05.2019Tüm IlanlarDuygu AyMerhabalar. Ankara Üniversitesi Adalet MYO Hukuk Büro Yönetimi Sekreterliği mezunuyum. Daha önce iş tecrübem oldu referansım vardır.Sekreter ve İcra katibi olarak uzun vadeli çalışabileceğim Hukuk bürosu arıyorum. Uyap bilgim vardır. Teşekkürler5342640715
20.05.2019AvukatTERZİOĞLU AVUKATLIK OFİSİİCRA DEPARTMANIMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE AVUKAT EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ. * İCRA VE İFLAS HUKUKU SÜREÇLERİNİ TAKİP VE RAPORLAMA BİLGİ VE DENEYİME SAHİP, * EN AZ 3 YIL MESLEKİ DENEYİME SAHİP İlgilenenlerin CV lerini mail yoluyla iletmeleri rica olunur.2422454545
20.05.2019KatipAVUKAT MURAT BULATEN AZ 2 SENE DENEYİMİ OLAN SİNERJİ PROGRAMINA İYİ DERECEDE KULLANABİLEN DENEYİMLİ İCRA DOSYALARININ AĞIRLIKLI OLARAK TAKİBİNİ YAPMAK ÜZERE UYAP, YTS, HTS, İCRA PRO, BİLEN SORGU TAKİP BAŞLATMA İCRA DOSYALARI TAKİBİ KONUSUNDA TECRÜBELİ KATİP ARAMAKTAYIZ BAŞVURULAR CV GÖNDERİLEREK, İNCELENİP GERİ DÖNÜŞLER YAPILACAKTIR. info@muratbulat.av.tr5332723458
20.05.2019OrtakAv. ŞEFİKA AYGÜNEŞ & AV. NİLAY SAYDAMMeltemde bulunan deniz manzaralı ofisimize gider ortağı meslektaş aramaktayız. İletişim için 0541 302 27305413022730
20.05.2019SekreterAv. GÖKHAN ÖZLER & Av. İSMAİL ALPAYSEKRETER ALIMIMIZ GERÇEKLEŞMİŞTİR, İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.5068507707
20.05.2019OrtakAv. Ahmet KuşKonyaaltı Pınarbaşı Mahallesinde Bulunan Ofisimie Gider Ortağı Olacak Meslektaş Aramaktayız. Detaylar İçin Lütfen Arayınız.5324259528
20.05.2019KatipAV.ÜMMÜ ALTUNIŞIKAvukatlık ofisinde çalıştırılmak üzere uyap,ihope programlarını iyi derecede bilen tecrübeli , İş temposuna alışkın zeki, çalışkan ve sabırlı yazışma personeli alınacaktır. İlgilenenlerin 02422386262 numaralı telefondan randevu almasını rica ederim.242238626
20.05.2019AvukatAv. Teoman Oğuz Demir2017 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum.Avukatlık ruhsatımı yeni aldım.Daha öncesinde iş tecrübem yoktur.Kendimi geliştirip yetiştirebileceğim, mesleki anlamda ilerleyebileceğim bir avukatlık bürosunda iş aramaktayım.5422351989
19.05.2019Tüm IlanlarAyhan ŞAHİNHukuk Tecrübeli Karakol mukayyyitliği-Bilirkişilik-AİHM-AYM-İDARÎ-CEZA-Periyodik İtirazları yardımsız yapan Sekreter, Çay, Temizlik, Mesai ve iş çeşidi gözetmeyen... Ayrıca Destek almadan İDARİ Dava açma, Aylık PERİYODİK tüm İTİRAZ habeas corpus veveya TEMYİZ Dilekçelerini gerekirse emsal alıntı yaparak yardımsız yaparım. AYM veveya AÎHM Başvurularını 100 hatasız, Eksiksiz yaparım.. 10 Parmak, GÖZÜ Kapalı, -f- veya -Q- Klavye farketmez Sayfalarca yazıyı temize dökebilirim. Hukuki bir çok terimi bilir, Cümleleri DAVA nın amacı doğrultusunda îLLîYET bağına uygun yazabilirim. Hiç yardım almadan Dava açma Dosyası hazırlarım. İş-Kur, Sabıka, vb.Belgelerimi Whatsapp veya e-posta verilirse ibraz ederim. Ayhan ?AHiN0541 841 6137. MURATPAŞAAntalya5418416137
18.05.2019StajyerIŞILAY IŞILDAR CANİcra ve hukuk davalarının yoğun olduğu ofisimizde birlikte çalışabileceğimiz, öğrenmeye açık stajyer avukat arıyoruz.5322350302
18.05.2019StajyerPerihan AsDevlet Üniversitesi mezunu stajer aranmaktadır.5327012959
18.05.2019Tüm IlanlarÖzge Baydar ÜstündağMarmara ünv mezunuyum. Hukukun her alanında 10 yıllık tecrübem bulunmaktadır. İstanbulda çeşitli hukuk bürolarında çalıştım, son 3 yıldır da bir şirkette avukat olarak sözleşmeler hukuku ticaret hukuku iş hukuku ağırlıklı olarak çalışmaktayım. Eşimin tayini nedeniyle Antalya da hukuk bürosu veya bir şirkette avukat olarak iş arıyorum. Uyap bilgim ve icra pro bilgim vardır.5388233677
18.05.2019DiğerGülderen AkışMerhaba alanya da ikamet etmekteyim daha önce sekreterlikle ilgili tecrübem vardır. Bilgisayar kullanmayı orta derecede biliyorum5386954026
18.05.2019Tüm IlanlarOĞUZHAN ÜN9 yıldır icra katipliği deneyimim bulunmaktadır. İcranın ilgili aşamalarına ve İhope - İcraPro - İcraMatik - Buyapar - Uyap vb. programlarına vakıfım. Seyahat engelim bulunmamaktadır. Uzun vadeli çalışabileceğim hukuk bürosu aramaktayım.5453292406

<<<Mayıs 2019><<
Mayıs 2019