İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 62, Kayıt Sayısı 930
01.03.2021OrtakILGAZ AYÇA YAZBirlikte ofis açabileceğim gider ortağı arıyorum ilgilenenler ulaşabilir.5332569070
01.03.2021Tüm IlanlarAvukat Hakan ŞAKİstanbul beykent üniversitesi hukuk fakültesi 2017 yılı mezunuyum. 2020 Şubat ayında ruhsatımı aldım aktif olarak çalışıyorum. B ehliyetim var. Askerlik vazifemi yedek subay olarak yerine getirdim İşgören avukat olarak çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum. Tel:5077148277 av.hakansak@gmail.com5077148277
01.03.2021DiğerElvan ErenMerhaba avukat yanında 5 yıllık deneyimim var kendime ve diksiyonuma güveniyorum Çalışmış olduğum hukuk bürosunda Mazeret hazırlayıp gönderme,randevuların ve toplantıların düzenlenmesi, günlük ziyaretçi ve telefon trafiğini yönlendirmek, faks, e-posta,tarayıcı ve diğer haberleşme hizmetlerini yürütmek, gerektiğinde yazışmalar yapmak, duruşma, dosya, vekalet kaydı ve takibi,arşivleme, gelen tebligatları ilgili birime aktarma konularında tecrübeye sahibiyim. Ek olarak, Uyap ve ofis programlarını kullanabiliyorum. Uzun vadeli çalışabileceğim, bir hukuk bürosu aramaktayım.İlgilenen avukatlarım arayabilir5393777520
01.03.2021Tüm IlanlarSelen OrhonHerkese iyi çalışmalar. Antalya Barosu bünyesinde bir yaklaşık 2.5-3 yıl süreyle yoğun şekilde bağlı çalışan avukat olarak avukatlık mesleğini icra etmiş bulunmaktayım. Yakın zamanda ofisimi açmış olup mesleki yoğunluğumun fazla olmamasından ötürü ihtiyacı olan meslektaşlarıma kısmi zamanlı çalışma veya duruşma vb. işlerin yürütülmesi şeklinde yardımcı olabilirim. İlgilenen meslektaşlarımın belirtilen telefon numarasından tarafıma ulaşmaları rica olunur.5389329405
01.03.2021Tüm IlanlarDeniz DuranMerhabalar, Ankara üniversitesi hukuk fakültesi üçüncü sınıf öğrencisiyim. Bu süreçte kendimi geliştirmek adına tam zamanlı olarak gönüllü staj yapmak istiyorum. Araştırmaya, öğrenmeye ve çalışmaya istekliyim. Bilgisayar programlarını kullanmaya hakimim. Bana denizveumut0@hotmail.com mail adresimden veya 05369904486 telefon numaramdan ulaşabilirsiniz.5369904486
01.03.2021Tüm IlanlarAV.AHMET ÖZTÜRK100.YIL BULVARINDA, AÇIK VE KAPALI OTOPARKI OLAN, İÇERİSİ BÜRO OLARAK TASARLANMIŞ AVUKATLAR TARAFINDAN KULLANILAN BİNADAKİ DAİREMİZ SATILIKTIR. KONUT KREDİSİ KULLANILABİLİR5325002636
01.03.2021Tüm IlanlarSelcan Nur EkiciAkdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim. Bayan bir avukatın yanında sekreter olarak uzun süre çalışmak istiyorum. Tecrübem var. İngilizce ve Almanca olmak üzere iki yabancı dil bilmekteyim. Sabırlı ve disiplinliyimdir. Bunun yanı sıra diksiyonum da düzgündür. Uyap, sinerji, icramatik ve ofisiçi uygulamalara da hakimim5310232149
28.02.2021Tüm Ilanlaresma öztürkMerhaba 21 yaşındayım. Adalet meslek lisesi ve Süleyman Demirel üniversitesi adalet meslek yüksekokulunda okudum. Lise stajımı adliyede yaptım. Avukat yanında katip sekreter olarak iş arıyorum.5532085910
28.02.2021DiğerKübra Demir26 yaşındayım Antalya Kepez bölgesinde yaşıyorum. Farklı sektörlerde iş deneyimlerim oldu. Sekreterlik alanında da deneyimim var. Sekreterlik görevinde çalışabileceğim avukatlık ofisi arıyorum.5465054017
28.02.2021OrtakBekir AlimAntalya Lara da Muratpaşa belediyesi karşısı cadde üzerinde bulunan ofisime gider ortağı arıyorum. Bir odası boş biri de mobilyalı olmak üzere iki odası kiraya verilecektir. Ofisin tabela değeri yüksek olup emsallerine göre kirası uygundur.5303211817
27.02.2021SekreterEsra beyaz bulutDaha önce avukat ofislerinde çalıştım. Uzun soluklu sekreter olarak çalışabileceğim bir iş aramaktayım.Disiplinli ve sabırlıyımdır.5529416868
27.02.2021StajyerNACAKÇI Avukatlık BürosuBaşta şirketler ve fikri mülkiyet hukuku olmak üzere ağırlıklı olarak yabancı müvekkillere danışmanlık veren büromuzda çalışmak isteyen ileri düzey İngilizce bilgisine sahip stajyer ve avukat arkadaşların öz geçmişlerini, not dökümlerini ve İngilizce bilgilerini destekleyen belgeleri başvurularına ekleyerek info@nacakci.av.tr adresine göndermeleri rica olunur.2429990307
27.02.2021StajyerTÜREN AVUKATLIK BÜROSU- Av. Kadir TÜRENStajının ilk altı ayını tamamlamış, stajyer avukat arıyoruz. İlgilenenlerin CV lerini aydanturen@gmail.com adresine göndermeleri rica olunur.5467144111
27.02.2021KatipTÜREN AVUKATLIK BÜROSU- Av. Kadir TÜRENAvukatlık büromuza, icra takibi işlemlerinde deneyimli , yardımcı personel alınacaktır. Başvurular aydanturen@gmail.com adresine mail olarak gönderilmesi halinde değerlendirilecektir.5467144111

<<<Mart 2021><<
Mart 2021