İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 437, Kayıt Sayısı 6549
24.01.2020Katipİçli avukatlık bürosuİcra yoğunluklu ofisimize adliyede çalışmak üzere; en az 6 ay avukat yanında adliyede katip olarak çalışmış, hacze çıkabilecek deneyimli katip aramaktayız.Deneyimi olmayanların aramaması rica olunur.5334311706
23.01.2020SekreterYASEMİN SARAÇOĞLU ADEMOfisimize yemek,temizlik, çay-kahve servisi yapacak, tercihen daha önce avukatlık ofisinde deneyimi bulunan, gerektiğinde adliye işlerini de üstlenebilecek sekreter aramaktayız.5369299388
23.01.2020Tüm Ilanlarayşe yavuz38 yaşındayım.daha önce kurumsal bir avukatlık bürosunda 25 kişinin yemek, çay, temizlik işini yaptım. dış görünümüme ve konuşmama dikka ederim. işimi severek yaparım. işe ihtiyacım var. saygılar5432015442
23.01.2020AvukatDERYA KOCAAkdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2017 senesinde mezun oldum. Stajımı Antalya Barosunda tamamladım ve yaklaşık 1 yıldır avukatlık yapmaktayım. Dava ağırlıklı ve sigortalı çalışabileceğim bir ofis aramaktayım.5313375016
22.01.2020DiğerREYHAN ÇOBANLAROfis içi çay ve temizlik yapabileceğim bir iş arıyorum.Daha önce bir okulda çay ve temizlik işimde çalıştım 7 yıl deneyimim var.5369555068
22.01.2020DiğerFatma UyaroğluZiyaretçilerin karşılanması,çay- kahve servisi, yemek, ofis düzeni konularında tecrübeliyim. Belirttiğim alanlarda çalışabileceğim hukuk bürosu aramaktayım.5057720732
22.01.2020Sekreterelif yücebilgisayar tecrubem var cagri merkezinde calistim lutfen yardimci olun işe ihtiyacim var her işi yaparim her işte yardimci olurum5340898039
22.01.2020DiğerFiliz aşıkMerhaba ofis içi iş aramaktayım. Ehliyetim bulunmakta şöförlükte yapabilirim, şimdiden ilginiz için teşekkürler.5449020226
22.01.2020Tüm IlanlarSevgi tankMerhaba. 23 yaşındayım. Gaziantep  Üniversitesi Oğuzeli Meslek Yüksek Okulu Adalet bölümü mezunuyum. Şu an Antalyakepez ilçesinde ikamet etmekteyim.Daha önce iş deneyimim bulunmamakta.10 parmak f klavye eğitimim var.  Yeni muzunum. Ofis içi düzen dosyalama ve arşivleme,bilgisayar word  programlarını kullanmayı biliyorum. Uzun süreli çalışabileceğim bir avukatlık ofisi arıyorum. Teşekkürler iyi günler.5348323746
22.01.2020AvukatSerkan Özdemir8 yıllık icra katipliği tecrübem var. İl içi ve dışı hacizlerde bulundum. Uyap-yts-icra pro-icra matik ve diğer ofis programlarına hakimin . Uzun süreli çalışabileceğim hukuk bürosu aramaktayım. Teşekkürler.5061682251
22.01.2020Tüm IlanlarAydan ArıSekreter olarak iş aramaktayım. Telefon görüşmeleri, evrak dosyalama, çay-kahve servisi, karşılama v.s. , Diksiyonum düzgündür. Geçmiş iş deneyimim arasında yönetici asistanlığı, ön muhasebe vardır.5423424907
22.01.2020AvukatEbru Nur ÇınarAkdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2016 mezunuyum.Staj ve beraberinde 2 yıl kıdemli aktif avukatlık icra etmekle; uzun soluklu, dava ağırlıklı çalışabileceğim bir ofis aramaktayım.Ilgilenen meslektaşlarıma cv gönderebilirim ..5434850690
22.01.2020Tüm IlanlarFatma Şen GülMerhaba 2013 yılından itibaren avukatlık ofislerinde icra katibi olarak icra dosyaların takibiyle ilgili tüm işleri yürütmektetim Uyap,Ofis programları,İcra-pro, sinerji ve Yts gibi kurumsal programları kullandım. Yanında uzun süreli çalışabileceğim Avukatlık bürosu aramaktayım saygılarımla.5424049667
21.01.2020SekreterDilber DurmazMerhaba. 20 yaşındayım. Akdeniz Üniversitesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü mezunuyum. 1 yıl avukatlık ofisinde asistanlık tecrübem var. Ofis içi düzen dosyalama ve arşivleme,bilgisayar word ve excel programlarını kullanmayı biliyorum. Uzun süreli çalışabileceğim bir avukatlık ofisi arıyorum.5392030890

<<<Ocak 2020><<
Ocak 2020