İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 211, Kayıt Sayısı 3152
20.09.2018SekreterAyşe pekşenLojistik mezunuyum insan kaynaklarında ve muhasebedede staj yaptım iyi iletişim kurabiliyorum iş arıyorum.5522669484
20.09.2018Tüm IlanlarPelin GüngörKonyaaltında ikamet etmekteyim. ticaret meslek lisesi bankacılık mezunuyum. Çeşitli banka ve özel sektörde uzun yıllar calistim. 10 parmak klavye. ve bilgisayar bilgim var.ôgrenmeye açığım.ızun süre çalışabileceğim ofis içi iş arıyorum.5533027323
20.09.2018Tüm IlanlarFatma ÖzcanMerhabalar daha önce deneyimim yok kendimi geliştirmek istiyorum biraz ofis proğramları ve birazda ön muhasebe bilgim var güleryüzlü birisiyim iş arıyorum5531398660
19.09.2018Tüm IlanlarSeray özdemirMerhaba 26 yaşındayım avukat yanında sekreter olarak 4 yıllık deneyimim vardır. Ofis içi sekreter olarak iş aramaktayım. Lise mezunuyum.5059993959
19.09.2018Avukatfatma KELEŞLERmerhabalar. ben Fatma KELEŞLER. Süleyman demirel Üniversitesi iktisat bölümü 2015 mezunuyum. lise eğitimim bilgisayarlı muhasebedir. antalya büyükşehir belediyesi stajım hariç herhangi bir iş deneyimim maalesef yoktur. 2015 yılından bu yana kariyer meslek sınavları kpss A ve idari hakimlik sınavlarına hazırlanmaktayım. ÇOK İYİ DERECEDE MİCROSOFT OFFİCE proğramlarına hakimim. kendinle barışık iletişim ve ikna kabiliyeti yüksek çözüm odaklı analitik ve hızlı karar alma yeteneğine sahibim. dış görünüşüme özen gösteren verilen sorumlulukları yerine getirecek biriyim. Hukuk alanına merakım olduğu için süreklilik arz eden işini seven ve işimi sevdirecek işveren yanında çalışmak istemekteyim. Memur olma hayalim kafama şimşek düşme ihtimalinden daha düşük bir olgu günümüz şartlarında. bi yerden başlamak ve devam etmek için bir şansa ihtiyacım var. SAYGILAR. FATMA KELEŞLER5378781108
19.09.2018AvukatBurcu UĞURStajımı İstanbul da tamamlayarak Antalya Barosu na başvurumu yapmış bulunmaktayım . Adliyenin yanında ikamet ediyorum. Avukata ihtiyacı olan büro aramaktayım.5345770339
19.09.2018SekreterCeylan DinlerMerhaba guzel sanatlar lisesi mezunuyum avukat yanında sekreter olarak çalışmak istiyorum konyaaltı uncalıda oturuyorum5437691758
19.09.2018AvukatHalit ÇAPLIKDeğerli meslektaşlar merhabalar. Ben Halit Çaplık. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk fakültesi mezunuyum. 1 yıllık stajımı tamamladım. Meslek llkelerine ve meslektaşına değer veren bir ofiste çalişmak istiyorum.5427822865
19.09.2018DiğerErkin BabagulıyevMerhaba ben Turkmenistanlıyım. Hukuk fakültesi okudum. İngilizce pre-intermediate seviyesinde, rusça çok iyi derecede bilirim. MS Excell, Word programlarını kullanmasını bilirim. Dürüst, çalışkan yeniliklere açık birisiyim. İş arıyorum.5559987840
19.09.2018KatipAV. AYSEL ERDAL DÖNMEZTECRÜBELİ İCRA KATİBİ ARANMAKTADIR.ADLİYEYE GİTMEK İSTEMEYEN KATİPLER LÜTFEN ARAMASIN. MAAŞ+PRİM+SİGORTA+YEMEK ÖDENECEKTİR.5072377697
19.09.2018Tüm IlanlarPınar GazioğluMerhaba 10 yıl hukuk bürosunda avukat katipligi yaptım. Uyap sistemini kullanabiliyorum. Icra takipleri ve dava ara karalarini takipleri konusunda deneyimliyim. Ayrıca kurum dosyaları hakkinda da tecrube sahibiyim YTS sertifikam bulunmaktadır. Referanslarim bulunmaktadir.5427730144
19.09.2018Tüm Ilanlaryücel esenilanımız sonuçlanmıştır.5323575343

<<<Eylül 2018><<