İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 350, Kayıt Sayısı 5247
23.07.2019AvukatTuğba UYSAL SAĞIR18072019 tarihli ilanımız sonuçlanmıştır. CV gönderen arkadaşlarımıza teşekkürler.5538472713
23.07.2019Sekreterzühre gürocakMEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümünden mezun oldum. Devamlı olarak çalışabileceğim iş arıyorum. avukatlık bürosunda staj yaptım. işine özen gösteren azimli güler yüzlü öğrenmeye açık bir kişiliğe sahibim bilgisayar programları kullanıyorum ikram temizlik gibi diğer her türlü işi yaparım.5461394343
23.07.2019AvukatSerkan Özdemiryıldır hukuk sektöründe icra katibi olarak çalışmaktayım. İcraPro,Sinerji,İcra Matik,Yts,Uyap sistemlerine hakimim. Haciz deneyimim mevcuttur. Uzun süreli çalışabileceğim hukuk bürosu aramaktayım. Teşekkürler. İlanım günceldir5061682251
22.07.2019AvukatÖZDERİN AVUKATLIK BÜROSUDava departmanında görevlendirilmek üzere asgari iki yıl tecrübeli çalışma arkadaşı arıyoruz. Özgeçmişlerin ozderin@ozderin.av.tr adresine gönderilmesi rica olunur.2422464646
22.07.2019Tüm IlanlarŞERİFE UNCUİyi Günler, Ticaret Meslek Lisesi Mezunuyum. Ofis Temizliği, Çay Servisi, Misafir Karşılama ayrıca Güzel yemek yaparım. Uzun Süreli Çalışabileceğim iş arıyorum. Tecrübem var. REF: FERİT UNCU Bahçeli Evler Polis Merkezi Polis Memuru Tel: 0 532 707 97 335305288022
22.07.2019Tüm IlanlarSezer TopkaraAvukatlık stajımın ilk 6 ayı içerisindeyim. Kendimi geliştirebileceğim, tecrübelerinden yararlanabileceğim, karşılıklı sevgi ve saygının olduğu bir avukatlık ofisi arıyorum.5078794097
22.07.2019AvukatDUYGU MAVİ TAŞMerhabalar,İcra dosyalarının başından sonuna kadar her aşamasına vakıf ım.Daha önce Çeşitli hukuk ofislerinde uzun süreli yönetici pozisyonunda çalıştım.15 yıllık tecrübem olup ipotekrehin satışları kurumsal dosyaların takibi,raporlanması,Şahsi yada ticari müvekkillerin dosyalarının takibi,müvekkil görüşmeleri,uyap,yts,icra pro,yts,icramatik gibi icra proğramlarının tamamını iyi derecede kullanabiliyorum.pratik düşünerek sistemli ve sonuç odaklı çalışmaktayım.sorumluluk alarak,sahiplenebileceğim,tercihen haftasonu çalışması olmayan hukuk ofisinde iş arıyorum.Şuan bir hukuk ofisinde çalışmaktayım,Referans lar verebilirim. Saygılarımla.5462075806
22.07.2019StajyerÖzden NACAKCIBaşta fikri mülkiyet hukuku olmak üzere ağırlıklı olarak özel hukuk alanında çalışmak isteyen ileri düzey İngilizce en az IELTS 7.5 veya TOEFL IBT 105 bilgisine sahip stajyer ve mesleğe yeni başlayan avukat arkadaşların öz geçmişlerini, not dökümlerini ve İngilizce bilgilerini destekleyen belgeleri başvurularına ekleyerek ozden@nacakci.com adresine göndermeleri rica olunur.5058894107
22.07.2019KatipÖZDERİN AVUKATLIK BÜROSUİcra departmanında görevlendirilmek üzere asgari lise mezunu, tecrübeli, nitelikli, bilgili, eğitimli katip arıyoruz. Detaylı özgeçmişlerin auzum@ozderin.av.tr adresine gönderilmesi rica olunur.2422464646
22.07.2019StajyerIŞILAY IŞILDAR CANİLANIMIZ SONUÇLANMIŞTIR.5322350302
22.07.2019DiğerTuğba BüyükelhanAdalalet meslek yüksek okul mezunuyum. Antalya adliyesinde 1 yıl staj yaptım. F ve Q klavyem çok iyi. Ofis programlarında çok iyiyim. Alanımda ilerlemek için hukuk bürosunda iş arıyorum.5318506826
22.07.2019SekreterEsra BeyazbulutBir cok Avukatlık burolarinda sekreter olarak çalıştım.Deneyimliyim.uzun soluklu bir is arıyorum5551769992

<<<Temmuz 2019><<
Temmuz 2019