İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 63, Kayıt Sayısı 937
03.12.2021Tüm IlanlarFatma AkçaÖncelikle merhabalar ben fatma akça avukat yaninda calisabilecegim bir ofis aramaktayim daha önce 5 yıla yakın av. Yanında çalıştım ofis düzeni saglama misafir karşılama ağırlama istenilen kisi sayısına göre yemek cay kahve 2 yıl otelde aşçı yardımcısı olarak çalıştım daha önce çalışmış olduğum ofislerden refans numarası bırakabilirim .ilgilenen herkese teşekkür ederim5425641180
02.12.2021SekreterSerkan babaAntalya bulunan kurumsal hukuk büromuzda istihdam edilmek üzere; SekreterYönetici Asistanı İş Tanımı - Aktif bilgisayar kullanabilen, - Ofis excel, word programları ile UYAP programını iyi derecede bilen, - Gelengiden evrak evrak kayıt ve tebligat takibi ve dosyalama yapabilecek, - Fax, mail ve telefon trafiğini yönetebilecek ve yönlendirebilecek, - Ön muhasebeden anlayan, - Randevu ve gelen misafire çay, kahve servisi yapabilecek Aranan Nitelikler - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - Tercihen 25 yaş ve üstü, - Alanında en az 3 yıl deneyime sahip, - İletişim becerisi yüksek, güler yüzlü ve prezentabl, - Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek, - Planlama, Sorumluluk sahibi ve analitik düşünebilen,- Giyimine ve temizliğine önem gösteren, - Diksiyonu ve konuşması düzgün, - Tercihen sigara kullanmayan, - Ulaşım sorunu ve esnek mesai saatlerine uygun, çalışma arkadaşı aramaktayız. İlgilenenlerin avserkanbaba@hotmail.com e - mail adresine cv lerini göndermeleri rica olunur. NOT: Aramalara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Belirtilen kriterlere sahip bile olsa telefon araması yöntemiyle iletişime geçenlerin başvurusu dikkate alınmayacaktır.5324849888
02.12.2021DiğerDilek KöksalOfis içi tam zamanlı iş arıyorum temizlik çay yemek yaparım5053759860
02.12.2021AvukatBERDAN İDİL ÖKSÜZAnadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Avukatlık ruhsatnamemi 17 Kasım 2021 tarihinde aldım. Staj dönemim esnasında icra-iflas hukuku, gayrimenkul hukuku, iş hukuku, aile hukuku ve asliye ceza mahkemesinin görev alanına giren dosyalarda tecrübe kazandım lakin her türlü dosya ile gerektiği şekilde ilgilenebilecek disiplini kazandığımdan eminim. Bir davanın başından sonuna kadar takibini yapabilirim. Dava, cevap, istinaf, beyan, itiraz her türlü dilekçeyi yazdım ve önüme gelebilecek farklı işleri de yapabileceğime güvenim tam. İcra Ceza-Hukuk, Sulh Ceza-Hukuk ve Asliye Ceza mahkemelerinde duruşma tecrübem var. Şehir dışında duruşmalara ve keşiflere katıldım. Sigortalı olarak çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5515908604
02.12.2021SekreterAV. H. KÜBRA TURANKonyaaltı nda bulunan ofisimize haftanın 5 günü tam zamanlı olarak çalışacak sekreter aranmaktadır.5452374005
02.12.2021Tüm IlanlarCansu DoğanGider ortağı arayışımıza yönelik ilanımız sonuçlanmıştır.5524078337
02.12.2021OrtakFurkan YağbasanMeltem mahallesinde bulunan ofisimizin bir adet boş odası için gider ortağı meslektaş arıyoruz.5346069755
02.12.2021Tüm IlanlarGülzemin SayalMeltem bölgesinde tutacağım ofise 2.gider ortağı arıyorum. İlgilenenlerin 05422969377 nolu numaradan tarafımla iletişime geçmesi rica olunur.5422969377
01.12.2021Tüm IlanlarSemra YAĞANAkdeniz üniversitesi Adalet myo mezunuyum. Esen Hukuk bürosunda kurum sorumlusu olarak ve Özderin Avukatlık bürosunda dosya takip sorumlusu olarak çalıştım. Uyap, icramatik, Excel, yts programlarını aktif olarak kullandım. Avukat katibi olarak çalışmaya devam etmek istiyorum.5464677790
01.12.2021Tüm IlanlarCeren GÜNDÜZ7 yıllık tecrübem olmakla Ofis içi arama,yazışmaların yapılarak UYAP, YTS, İCRAMATİK ve McOffice programlarını kullanarak Randevuların ve toplantıların düzenlenmesini günlük ziyaretçi trafiğinin yönlendirilmesini gerektiğinde yazışmaların yapılmasını duruşma, dosya kayıt takibi,arşivleme ve gelen tebligatları ilgili birime aktarılması aynı zaman da adliye işlemlerinin yürütülmesinde aktif bir şekilde çalıştım. Uzun süre çalışabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım.534371766
01.12.2021DiğerMunevver ercanBüroda çay kahve temizlik ortalama 4 - 5 kişilik yemekte yapabilirim diksiyonum düzgün acil iş aramaktayım5078889392
01.12.2021Tüm IlanlarEda YıldırımA. Ö. F İktisat mezunuyum. Aynı zamanda A. Ö. F Hukuk Sekreterliği sertifikam bulunmakta. Toplamda 5-6 yıllık dava ağırlıklı, ofis içi tecrübeliyim.Dosyalama, evrak kayıt, duruşma takibi, arşivleme, randevu planlama, ofis içi tüm dosya ve evrak yönetimi yapabilecek donanımda olup, ofis prğ. ları, uyap, icramatik, icrapro, lts ve kolay ofis vb proğramlara kısmen hakimim,planlı, disiplinli bu günün evrakını yarına bırakmayan, çabuk kavrayan ve uyumlu bir yapıya sahibim. Tercihen hafta sonu mesaisi bulunmayan, Düzeni oturmuş devamlı bir hukuk bürosunda çalışmak istemekteyim. 80 doğumlu olup, Şirinyalı da ikamet etmekteyim. Referans ve CV gönderimi yapabilirim.5551746323
01.12.2021AvukatUğur KırMirador İş Merkezinde bulunan ofisimizde ücreti mukabilinde işlerimize yardımcı olmak üzere Ceza Davası ve Boşanma Davası alanlarında uzman, diğer tüm hukuk alanlarına da hakim olan, en az 3 yıl aktif deneyimi olan, uzun yıllar birlikte çalışabileceğimiz avukat çalışma arkadaşı arıyoruz. Lütfen yalnızca WhatsApp aracılığıyla ulaşınız. 053261207935326120793
01.12.2021Tüm IlanlarNursel ŞahanMerhabalar... 34 yaşındayım. Ofis içi sekreter olarak çalışabileceğim güvenilir, hafta sonu mesaisi olmayan avukatlık bürosu arıyorum. Daha önce tecrübem bulunmaktadır.5319635120
30.11.2021DiğerBilge Kağan KONYALIGİLOfisimizde, yarı zamanlı çalışacak, iyi bir diksiyona sahip bayan call center arıyoruz.5322892691

<<<Aralık 2021><<
Aralık 2021