İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 378, Kayıt Sayısı 5665
20.09.2019OrtakFIRAT COŞKUNMeltem Mahallesi Güneş Sitesi içerisinde bulunan ofisimize bay GİDER ORTAĞI olmak isteyen meslektaşım iletişime geçebilir. Ofisimiz yeni tadilat görmüş olup yenidir. Otopark sorunu yoktur. Adliyeye yürüme mesafesindedir.5320631093
20.09.2019Tüm IlanlarEce ZANGİNMerhabalar. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk fakültesinde, 2014-2018 yılları arasında öğrenim gördüm. Avukatlık stajımı aktif bir şekilde Eylül ayı içerisinde bitirmiş olacağım. Özverili ve sorumluluk sahibi olmakla beraber mesleki anlamda kendimi geliştireciğim disiplin ve saygı çercevesinde çalışabileceğim bir ofis arıyorum. Talep halinde CV mi gönderebilirim. Ece_zengin2307@hotmail.com5423370603
20.09.2019Tüm Ilanlarav. kurtuluş pala19.09.2019 tarihli sekreter ilanımız sonuçlanmıştır. Teşekkürler...5309518616
20.09.2019StajyerAvukat Mesut OğuzMeltem bölgesinde olan ofisimize stajyer avukat meslektaş aramaktayız.5071232473
20.09.2019Tüm IlanlarTuana Sena TAŞKIRANİyi Günler, Eylül ayı itibariyle stajımı bitirmiş olup ruhsat beklemekteyim. Disiplin ve dayanışma içinde çalışabileceğim; mesleğe yeni atılan bir avukat olarak kendimi geliştirebileceğim ve aynı zamanda iş yerime verimli olabileceğim bir hukuk bürosunda çalışmak istiyorum. Talep halinde öz geçmişimi iletmekten memnuniyet duyarım. İyi çalışmalar dilerim. E-posta: tuanastaskiran@gmail.com Tel: 0 532 368 02 95 LinkedIn: www.linkedin.comintuanastaskiran5323680295
19.09.2019DiğerTuğba SolakoğluLisans mezunuyum, avukat yanında sekreter vs. olarak çalışmak istiyorum. İnsanlarla iletisimim gayet iyi ve yeni şeyler öğrenmeye açığım.5373307217
19.09.2019DiğerHİLAL KARAASLANAdalet Meslek Yüksekokulu mezunuyum. F klavyem iyi derecede. Avukat bürolarında uzun süreli çalışmak ve deneyim kazanmak istiyorum.5452443234
19.09.2019SekreterİÇLİ AVUKATLIKBüro işleyişi konusunda deneyimli, uyap programını kullanabilen ve dava dosyalarının takibini yapabilecek; uzun süre çalışma konusunda istekli avukat yanında en az 6 ay çalışmış deneyimli sekreter aranmaktadır. Detaylı bilgi ve randevu almak için 0530 942 83 73 numaradan iletişime geçebilirsiniz.5309428373
19.09.2019SekreterŞehide SağlamAvukat yanında çalışmak,ıstiyorum yeniliye açık bir insanım5423541106
19.09.2019SekreterAv.Kurtuluş PALAEtiler Mah. Remel Plaza mevlana lokantası karşısı nda bulunan avukatlık ofisimize, mevcut sekreter arkadaşımız hamilelik nedeniyle ayrılacağından, ofis -temizlik -yemek işlerini yapabilecek , bilgisayar kullanmayı bilen sekreter arıyoruz.... ilgilenen arkadaşların irtibata geçmesini rica ediyoruz5309518616
19.09.2019Tüm IlanlarYasin Kaan KAYAKonyaaltı Caddesi üzerinde bulunan ofisimize gider ortağı olabileceğimiz meslektaş aramaktayız.5372003873
19.09.2019Tüm IlanlarSerkan ceylanMerhabalar uzun süreli çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum avukat katibi olarak toplam 6 yıllık tecrübem bulunmaktadır icra konusunda takip açma takip sonuna kadar dosyanın tüm yazışmalarını gerek haciz gerek ihtiyati haciz taahüdü alma taahüdü ihlal çek şikayeti davalarında da bilgim vardır hacizlerim başarıridir asla haciz mahalinde sorun çıksada bugüne kadar geri.bırakıp gelmiş değilimdir. Avukatım arkamda olmak şartı ile hayırlı günler dilerim5385655103
19.09.2019KatipElif özbalAdalet meslek lisesi mezunuyum. Ayrıca da başka bir bölümden önlisans mezunuyum. Avukat bürolarında uzun süreli çalışmak istiyorum. Öğrenmeye açık ve istekliyimdir. Hem kendimi geliştirmek hem de deneyim kazanmak istiyorum.5369950107
19.09.2019Tüm IlanlarMUHAMMET YILDIRIMMerhaba, 2 yıldır Avukatlık yapıyorum.Kendi vergi levham ve ofisim olmakla beraber İşlerine yardımcı olabileceğim , iş yoğunluğunu azaltmak isteyen Avukatlar ulaşabilirler. Duruşma takibi,haciz, keşif, dilekçe yazılması v.s konularında DÜZENLİ OLARAK birlikte çalışabiliriz.Sigortalı çalışan bulmak yerine benimle iletişime geçebilirler.5325597117

<<<Eylül 2019><<
Eylül 2019