İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 300, Kayıt Sayısı 4497
24.03.2019DiğerECE NUR ÖZTÜRKAçıköğretim Üniversitesinde Adalet MYO okumaktayım. Avukat yanında, hem okuduğum bölüme katkı sağlaması için hem de adapte olmak için stajyerliğe benzer iş arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.5537470758
23.03.2019Tüm IlanlarRukiye Efe23 yaşındayım üniversite mezunuyum. Aynı zamanda adalet okumaya devam ediyorum. Adli kalem işleri kursuna gittim. Uzun soluklu çalışabileceğim, yazışma vs yapabileceğim yetiştirilmek üzere eleman aradığınız ilanlarınız için görüşmek isterim.5395229675
23.03.2019Tüm IlanlarNefise Dilara gelmek7yillik katiplik tecrubem bulunmaktadir bir çok hukuk programına hakimim uzun süreli calisabilecegim hukuk bürosu aramaktayim5445540699
23.03.2019DiğerSevil Sarı2 yıl avukatlık bürosunda ve 3 yıl bankada temizlik personeli olarak çalıştım.İş arıyorum.ilgine teşekkürler5333667286
23.03.2019DiğerTERZİOĞLU AVUKATLIK BÜROSUOFİSİMİZ BÜNYESİNDE BULUNAN ÇAĞRI MERKEZİMİZE DENEYİMLİ PERSONEL ALINACAKTIR.2422454545
22.03.2019SekreterÖZDERİN AVUKATLIK BÜROSUTercihen Adalet MYO ve Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü mezunu, MS Office programlarını ve bilgisayar kullanabilen, İnsan ilişkilerinde başarılı, güler yüzlü, etkin yazılı ve sözlü ifade yeteneğine sahip, telefon trafiğini yöneten, misafir geldiğinde ikram hizmetinde bulunabilecek, sorumluluk sahibi, çalışma azmi içerisinde olan, işine odaklı, kendine özen gösteren, bakımlı, temiz ve şık giyinen, dürüst, bekar ve sigara kullanmayan, uzun yıllar çalışabilecek diksiyonu düzgün ve deneyimli bayan çalışma arkadaşı arıyoruz. Yaş sınırımız 20-25’dir. İlgilenenlerin özgeçmişlerini ve iletişim bilgilerini auzum@ozderin.av.tr adresine göndermeleri rica olunur.2422464646
22.03.2019OrtakAV. ADİLE KAHRAMAN100. Yıl caddesinde Gazi lisesi yanında bulunan ofisimize gider ortağı aramaktayım. İrtibat numarasından iletişime geçilebilir5446796443
22.03.2019Tüm IlanlarMerve Başak YILMAZAntalya da ikamet etmekteyim Dpü önlisans mezunuyum. 24 yaşındayım daha önce ofis tecrübem vardır. Temizlik, çay-kahve servisi, telefon görüşmeleri vs. gibi ofis içi işleri yapabileceğim ofis aramaktayım ayrıca diksiyonu düzgün, dinamik, öğrenmeye açığımdır. ilgilenenler bu numaradan ulaşabilirler.5414891375
22.03.2019OrtakAv. BETÜL SUNARÖğretmenevleri MahallesiKonyaaltı - Akdeniz Dondurma üstünde bulunan ofisime gider ortağı aramaktayım. İrtibat numarasından iletişime geçilebilir...5335564649
22.03.2019SekreterAv Gökhan kaysiliİlaniniz sonuçlanmıştır tşk ederiz5530796283
22.03.2019KatipGÖKSAN AVUKATLIK BÜROSUTercihen tecrübeli,uzun vadeli çalışabileceğimiz ,pratik daha çok adliyede bulunacak katip çalışma arkadaşı arıyoruz.2422370043
22.03.2019Tüm IlanlarAyşe Sümeyye UysalSigortali avukat olarak çalışabileceğim hukuk bürosu ariyorum5432705170
22.03.2019AvukatBURÇİN NEVŞEHİR3,5 , 4 senedir avukat icra katipliği yapmaktayım. office programlarına hakimim.Aktif yazışma yapmaktayım. UYAP , Yts ,İcra matik, İhope, sinerji VE Dinamik Programlarını kullandım, gerekir ise Telefon görüşmesi , misafir karşılama , Borçlu arama ve randevu takibi de yapabileceğim Uzun süreli çalışabilecegim Avukatlık Bürosu aramaktayım, Saygılar.5355965858
22.03.2019OrtakAv.Serhan KılıçMeltem Bulvarı üzeri Çağrı-4 Sitesinde bulunan ofisime gider ortağı meslektaş aramaktayım. İlgilenenlerin iletişime geçmeleri rica olunur.5057027771
22.03.2019AvukatRÜYA ÜNALDuruşmalarını takip edebileceğim meslektaş aramaktayım.5423278072

<<<Mart 2019><<
Mart 2019