STAJ EĞİTİMLERİ

TÜM STAJYER AVUKATLARIN DİKKATİNE

BİREYSEL ÇALIŞMA RAPORLARINA İLİŞKİN

KURUL AÇIKLAMASI VE BİREYSEL ÇALIŞMA RAPORU HAZIRLAMA ESASLARI

STAJ YÜRÜTME KURULUMUZ, BİR EKİP ÇALIŞMASI OLAN “KURGUSAL DAVA ÇÖZÜMLEME PROJELERİ”NİN , COVİD – 19 SALGINI NEDENİYLE AMACINA UYGUN, ETKİN VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE YAPILAMAMASI NEDENİ İLE PANDEMİ SÜRESİNCE KURGUSAL DAVA ÇÖZÜMLEME PROJELERİNE ARA VERİLMESİNE VE KURGUSAL YAPMAYAN STAJYER AVUKATLARIMIZIN KURULUMUZ TARAFINDAN BELİRLENEN KONU BAŞLIKLARI İLE İLGİLİ BİR BİREYSEL ÇALIŞMA RAPORU HAZIRLAMALARINA KARAR VERMİŞ VE SÖZ KONUSU KARAR YÖNETİM KURULUMUZUN 14/10/2020 TARİHLİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA KABUL EDİLMİŞTİR.

SON ALTI AYLIK STAJ DÖNEMİNE BAŞLAYAN STAJYER AVUKAT, DANIŞMAN AVUKATI İLE İRTİBATA GEÇEREK ÇALIŞMA KONUSUNU TEBLİĞ ALACAK VE HAZIRLANAN BİREYSEL ÇALIŞMALAR STAJIN BİTİMİNE SON ÜÇ AY KALA, DANIŞMAN AVUKATA ELEKTRONİK ORTAMDA ULAŞTIRILACAKTIR.* TEZLER FİZİKSEL OLARAK DA 1.3 AYLIK RAPOR İLE BİRLİKTE BARO STAJ BİRİMİNE TESLİM EDİLECEKTİR.

* STAJ BİTİMİ YAKIN OLAN STAJYER AVUKATLARIMIZ DANIŞMAN AVUKATLARI İLE İRTİBATA GEÇEREK TEZ KONULARINI ALABİLİRLER.

TÜM STAJYER AVUKATLARIMIZIN BİLGİSİNE RİCA OLUNUR.

ANTALYA BAROSU

STAJ AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI

BİREYSEL ÇALIŞMA RAPORU HAZIRLAMA ESASLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ…

<<<Mart 2021><<