ANTALYA BAROSU OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME

ANTALYA BAROSU 2021 YILI OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU VE SEÇİMLERİNDE ALINACAK COVID19 ÖNLEMLERİ HAKKINDA

 

Antalya Barosu 2021 Yılı Olağanüstü Genel Kurulu 18-19 Eylül 2021 tarihlerinde Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi 1 Nolu Fuar Alanında yapılacak olup, Pandemi nedeniyle alınan önlemler aşağıda belirtilmiştir.

1.Baromuz tarafından izole alan oluşturulacak ve bu izole alanda gelen meslektaşlarımıza temassız ateş ölçer ile ateş ölçümü yapılacak, birçok noktada dezenfektan dispanseri bulundurulacaktır. Ayrıca girişte herkese maske, dezenfektan mendili ve kalemden oluşan hijyen seti dağıtılacaktır.

2.Pandemi tedbirleri nedeniyle Genel Kurulda Baromuz tarafından her yıl kira karşılığı açılan standlar kurulmayacaktır,

3.Seçimin yapılacağı Pazar günü izole edilmiş alana sadece oy kullanmak için gelenler alınacak ve oy kullanma işlemi tamamlanan meslektaşlarımız beklemeden salondan ayrılacaklardır,

4.Seçim günü aday olan meslektaşlarımızın bina içerisinde ve izole edilmiş alanda beklememeleri hem kendi sağlıkları hem de meslektaşlarımızın sağlığı açısından önem arz etmektedir,

5.Ayrıca Genel kurul ve seçimde Baro ajandası ile birlikte Atatürk ve Antalya kitabı dağıtımı yapılacaktır,

6.Meslektaşlarımızın otopark sorunu yaşamamaları için seçimin yapılacağı Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nin hemen karşısında bulunan Abdurrahman Neriman Bileydi İlköğretim Okulunun otoparkı kullanılacaktır.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

 

ANTALYA BAROSU BAŞKANLIĞI