SELECTUM BLU CRUİSES
Tarih: 4.05.2023| Okunma Sayısı: 1752

"ÖncelikleSelectum Blu Cruisesailesi olarak güzel bir gün geçirmenizi dileriz

2 mayıs 2023 itibariyle Bodrum kalkışlı 3 ve 4 günlük Yunan adaları programımız başlayacak olup ekim sonuna kadar devam edecektir,  Ultra Her Şey Dahil konseptimiz ve Selectum olarak belirttiğimiz hizmet kalitemiz ile cruise sektörüne farklı bir bakış açısı getirmeyi hedefliyoruz.. Başarılı bir şekilde geçirmiş olduğumuz 2022 yaz sezonunuz ardından daha iyi bir şekilde hazırlanıp, farklı program içerikleri yeni sezon için hazırız.. Cruise turizminde bir ilki başlatmış olduğumuz, Ultra Her Şey Dahil conceptimiz hakkında bilgi vermek gerekirse , sabah, öğle, akşam yemeğiniz, gece büfeniz, 5 çayınız , alkollü alkonsüz sınırsız içeceklerimiz tamamiyle fiyatlarımıza dahildir.. En önem verdiğimiz konu misafir memnuniyeti olduğundan dolayı siz değerli misafirlerimizin tatilinizin en güzel anlarında içecek paketi mi alsam, sınırlı mı olacak, kaç adete kadar geçerli olacak gibi sorular ile rahatsız olmanızı istemiyoruz..

Otel boyutunda ki kabinlerimizden, yiyecek ve içecek kalitemize, animasyon gösterilerimizden , özel parti ve konserlerimize her bir detayın kusuzsuz olmasına tüm ekip olarak çok önem vermekteyiz

Ayrıca belirtmek isterim ki 16.05.2023 kalkışlı turumuza özel DZen Selectum olarak programladığımız, sound healing, yoga, meditasyon, handpan, zumba, tabata, ecstatik dance ve daha bir sürü etkinlikten oluşan özel bir program hazırladık. Özel eğitmenler ile birlikte hazırlanan bu programımızın detaylarına aşağıda ki linkimiz üzerinden erişebilirsiniz.

Gemimiz ile ilgili diğer detaylara (Fiyat, görsel, video, rotamız ) aşağıda ki linkler üzerinden erişebilirsiniz

Siz değerli avukatlarımızı da aramızda görmek istediğimiz için sizlere özel fiyat çalışması yaptık, düşük sezon olan mayıs dönemimiz ve haziran ekim arası yüksek sezon fiyatlarımız ekte yer almaktadır , ayrıca tüm sezon tur kalkış dosyamız da ekte bilgilerinize sunulur…

Selectum Blu farkı ile eşsiz bir yolculuğa hazır mısınız

Saygılarımızla"