STAJ EĞİTİMLERİ
Tarih: 1.04.2022| Okunma Sayısı: 49731

STAJ EĞİTİMLERİNE İLİŞKİN BİLDİRİM

31/03/2022

21 MART 2022 TARİHİNDEN İTİBAREN ODESOFT SİSTEMİ (http://lms.odesoft.net/) ÜZERİNDEN BAŞLAYAN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ, 2. GRUP STAJYER AVUKATLARIMIZ İÇİN 04/04/2022 PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN ERİŞİME AÇILACAK OLUP, SİSTEME GİRİŞİNİZ, KULLANICI ADINA BARO SİCİL NUMARANIZ, ŞİFREYE İSE T.C KİMLİK NUMARANIZ GİRİLEREK SAĞLANACAK VE DERSLER 7/24 İZLENEBİLECEKTİR. EĞİTİMLER 21 NİSAN 2022 (DAHİL) PERŞEMBE GÜNÜ SONA ERECEKTİR.2. GRUP EĞİTİME KATILACAK STAJYER AVUKAT LİSTESİNE AŞAĞIDA BULUNAN İSİM LİSTESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

EĞİTİM İZLENME RAPORLAMALARI, EĞİTİM SAĞLAYICI FİRMA TARAFINDAN GRUP  BİTİMLERİNDEN İTİBAREN 10 GÜN İÇERİSİNDE BAŞKANLIĞIMIZA İLETİLECEK OLUP,DERSLER BU RAPORLAR DOĞRULTUSUNDA KREDİLENDİRİLECEKTİR.SİSTEM SİTEYE BAĞLI KALMAYI GEREKTİRDİĞİ İÇİN ARA ARA UYARI VERECEKTİR.SİTEYE BAĞLI KAL BUTONUNU KAÇIRDIĞINIZ TAKDİRDE SİSTEM SİZİ OTOMATİK OLARAK DEVRE DIŞI BIRAKACAKTIR.

AVUKATLIK KANUNUNUN 23. MADDESİ, TBB AVUKATLIK STAJ YÖNETMELİĞİ VE ANTALYA BAROSU STAJ İÇ YÖNETMELİĞİNİN İLGİLİ HÜKÜMLERİ GEREĞİ TÜM STAJYER AVUKATLARIMIZIN EĞİTİMLERE KATILMASI VE EĞİTİM KREDİLERİNİ TAMAMLAMALARI GEREKMEKTEDİR.

BİLGİLERİNİZE SUNULUR.

STAJ AKADEMİSİ YÜRÜTME KURULU

İKİNCİ GRUP İSİM LİSTESİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ…

<<<Mayıs 2022><<