ÖLDÜRÜLEN AV.SERVET BAKIRTAŞ İÇİN 07/07/2022 (BUGÜN) SAAT 12:30’DA BAROHAN ÖNÜNDEYİZ. MESLEKTAŞLARIMIZI PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜ DURUŞMALARI BOYKOT ETMEYE DAVET EDİYORUZ.
Tarih: 7.07.2022| Okunma Sayısı: 1288

MAZERET DİLEKÇESİ.docx

ANTALYA …………………………………………………………. MAHKEMESİNE

DAVACI               :

VEKİLİ                   :

DAVALI                :

VEKİLİ                   :

KONU                   : Mesleki mazeretimizin bildirilmesi

AÇIKLAMALAR

Malumunuz olduğu üzere 06.07 2022 tarihinde İstanbul Barosuna kayıtlı meslektaşımız Av.  Servet BAKIRTAŞ mesleğini icra ettiği sırada müvekkilinin hakkını savunduğu için ofisinde canice katledilmiştir

Meslektaşımızın öldürülmesi sebebiyle Antalya Barosu başta olmak üzere Türkiye genelinde bir çok baro duruşmalara girmeyerek tepki gösterme kararı almıştır.

Meslektaşımızın canice katledilmesi sebebiyle Antalya Barosu’nun yapmış olduğu işbu eylem çağrısına kayıtsız kalamadığımızı ve meslektaşımızın katledilmesinden dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduğunuzu ifade etmek isteriz. Bu sebeple mahkemenizde görülmekte olan ……………. Esas sayılı dosyanın 07.07.2022 tarihinde gerçekleştirilecek duruşmasına mazeret dilekçesi sunma gereği doğmuştur.

Sonuç ve İstem: Yukarıda açıklanan sebeplerle mesleki mazeretimizin kabulü ile duruşmanın bir başka tarihe ertelenmesine; yeni duruşma gününün UYAP üzerinden öğrenilmesine karar verilmesini talep ederiz.

İMZA

<<<Aralık 2022><<