iş ilanları
ANTALYA BAROSU MOBİL UYGULAMASI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRMEAVUKATLIK RUHSATNAMESİ, AVUKAT VE STAJYER AVUKAT KİMLİKLERİ İLE KATİP KİMLİKLERİNDE KULLANILACAK FOTOĞRAFLAR İLE İLGİLİ TBB'NİN DUYURUSUANTALYA BAROSU VE TÜRAVAK İŞBİRLİĞİ İLE 09-10 OCAK 2015 VE 16-17 OCAK 2015 TARİHLERİNDE BAROHAN KAT:4 DE AKTÜERYA HUKUKU EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENECEKTİR.TERÖRÜ LANETLİYORUZTURKIYE VIII.STAJYER AVUKATLAR KURULTAYI BAROMUZ EV SAHIPLIGINDE KERVANSARAY LARA OTEL’DE GERÇEKLESTIRILDI 01 EYLÜL 2015 TARİHİ İTİBARİYLE ELEKTRONİK İMZA GİRİŞLERİ GOOGLE CHROME TARAYICISI ÜZERİNDEN YAPILAMAYACAKTIRSGK PRİMLERİ DEĞİŞİKLİK DUYURUSUTUTUKLANAN SAVCILAR HAKKINDA BAŞKANLIĞIMIZCA YAPILAN BASIN AÇIKLAMASIATATÜRK'ÜN ANTALYA'YA GELİŞİNİN 85.YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNUMU YAPILDI.YARGITAY 2.HUKUK DAİRESİ BAŞKANI ÖMER UĞUR GENÇCAN'IN KATILIMI İLE 14.02.2015 CUMARTESİ GÜNÜ YARGITAY'DA HMK YORUMU VE UYGULAMASI KONULU SEMİNER DÜZENLENMİŞTİR.

ANTALYA BAROSU ÖNE ÇIKANLAR