BAŞKANLIĞIMIZCA 20 ARALIK 2014 TARİHİNDE EVRENSEL HUKUKUN TÜRKİYE'YE YANSIMALARI KONULU PANEL DÜZENLENMİŞTİR.ANTALYA BAROSU 6.GELENEKSEL RESİM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ VE SERGİ AÇILIŞI YAPILDICUMHURIYETİMİZİN MİMARI ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ÖLÜMÜNÜN 76.YILINDA ÖZLEM, MİNNET VE SAYGI İLE ANIYORUZ.MESLEKTAŞIMIZ AV.GÖKHAN RIZA YILMAZ'A YAPILAN HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ.CUMHURİYETİMİZİN 91.YILINI KUTLADIK.SGK YAPILANDIRMASI İÇİN BAŞVURU FORMLARI05-06-07 EYLÜL VE 12-13-14 EYLÜL 2014 TARİHLERİNDE VERGİ HUKUKU SEMİNERİ DÜZENLENMİŞTİR.YENİ ADLİ YILIN AÇILIŞI NEDENİYLE ADLİYE ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNUMU YAPILDI.TBB TARAFINDAN IRAK TA MEYDANA GELEN OLAYLAR İLE İLGİLİ OLARAK TÜRKİYE, TÜRKMENLERİ UNUTTU..BAROMUZDAN TEMİN EDİLEN TİCARET SİCİL BELGELERİNİ KABUL ETMEYEN İCRA DAİRESİNİN KARARINI KALDIRAN; 2.İCRA HUKUK MAHKEMESİNİN EMSAL KARARINA GÖRE İŞLEM YAPILMASI RİCA OLUNUR.ADRASAN'DA MEYDANA GELEN ORMAN YANGININDA İHMALİ BULUNANLAR HAKKINDA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMUŞTUR.BAROMUZ ÇOCUK HAKLARI MERKEZİ TARAFINDAN MEDYADA ÇOCUK İSTİSMARININ ÖNLENMESİ KONUSUNDA YAPILAN BASIN AÇIKLAMASISTAJYER AVUKATLAR KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI AKDENİZ ELEMELERİ 21-22 HAZİRAN 2014 TARİHİNDE BAROMUZ EV SAHİPLİĞİNDE SU OTEL DE YAPILDI.BAROMUZ YIRTIK CÜBBE TİYATRO TOPLULUĞU NUN MÜFETTİŞ ADLI OYUNU 17 HAZİRAN 2014 TARİHİNDE HAŞİM İŞCAN KÜLTÜR MERKEZİNDE SAHNELENDİ04 HAZİRAN 2014 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 10:00 DA AKD.ÜNİV.HUKUK FAKÜLTESİ KONFERANS SALONUNDA PROF.DR.FERİDUN YENİSEY İN KATILDIĞI CEZA DAVALARINDA TUTUKLULUK SÜRELERİ KONULU KONFERANS DÜZENLENMİŞTİR BARO BAŞKANIMIZ AV.ALPER TUNGA BACANLI İL JANDARMA KOMUTANLIĞININ ENGELLİLER İÇİN DÜZENLEDİĞİ TEMSİLİ YEMİN TÖRENİNE KATILMIŞTIR.ANTALYA BAROSU YÖNETİM KURULU OLARAK, MADEN FACİASINI YAŞAYAN AİLELERE MANEVİ VE HUKUKİ DESTEK VERMEK İÇİN 17.05.2014 CUMARTESİ GÜNÜ SOMA'YA GİDİLMİŞTİR.SOMA'DA KAYBETTİĞİMİZ CAN'LARA SAYGI DURUŞU..BAROMUZUN KURULUŞUNUN 88.YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA GEÇMİŞTEN GELECEĞE ANTALYA BAROSU ETKİNLİĞİ DÜZENLENMİŞTİRBAROMUZUN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİEGEMENLIGIN KAYITSIZ SARTSIZ MILLET IRADESINE GECTIGI, DEMOKRASIMIZIN KALBI OLAN 23 NISAN ULUSAL EGEMENLIK VE COCUK BAYRAMININ 94.YILINI EN ICTEN DUYGULARLA KUTLARIZ.8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE YAPTIĞIMIZ BASIN AÇIKLAMASIATATÜRK'ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 84.YILDÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNUMU YAPILDI.

ANTALYA BAROSU ÖNE ÇIKANLAR

© 2013 Antalya Barosu Başkanlığı Her Hakkı Saklıdır. SADECEWEB fiyat karşılaştırma sitesi yabancı dizi izle