ŞANLIURFA BAROSU BAŞKANLIĞI'NIN AV.TAHİR ELÇİ ANISINA DÜZENLEDİĞİ ŞİİR-MAKALE-FOTOĞRAF YARIŞMASI HAKKINDA

Şanlıurfa Barosu avukat Tahir elçi anısına insan hakları adalet ve özgürlük konulu şiir makale ve fotoğraf yarışması

Katılım
Yarışmaya katılımda mesleki ve yaş sınırlaması ve şartı aranmamaktadır.
Her katılımcı yarışmaya tek bir dalda katılabilir
Şanlıurfa barosu yönetici,çalışanları,Şanlıurfa barosu insan hakları merkez üyeleri,seçici kurul üyeleri ve bunların birinci dereceden akrabaları yarışma katılamaz
Daha önce yayımlanmış veya herhangi bir yarışmada ödül almış şiir makale ve fotoğraflar kabul edilmeyecektir.

Eserlerin gönderilmesi
Yarışmaya sadece elektronik posta ile urfabarosuihk@gmail.com adresine yapılan başvurular kabul edilecektir.Yarışmacı elektronik posta iletisinin konu kısmına ve e posta içine kendi isim ve soy ismini yazacaktır.
Ekli olarak gönderilecek makale ve şiirler a-4 boyutunda word dosyasında 12 punto ile times new roman fontu ile yazılmalıdır.Fotoğraf dalında yarışma katılacaklar ise fotoğrafın bilgilerinin yanında e posta iletisine ek olarak fotoğraflarını gönderecektir.

Takvim
Yarışmaya şiir makale fotoğraf gönderme süresi 30 kasım 2019 günü sona erer.Seçici kurul tarafından ödül almaya değer bulunan eserler 6 aralık 2019 tarihinde www.sanliurfabarosu.org.tr hesabından ve sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.

Ödüller 
Ödüller 13 aralık 2019 tarihinde bir ödül töreni düzenlenerek verilecektir.Her daldaki birincilerine 2000 tl ödül verilecektir.Yarışmada her dalda 2. Ve 3. Seçilen çeşitli hediye ve ödüller verilecektir.
Ödül olarak dereceyi gösterir hatıra plaketi ve başarı teşekkür belgesi ve hatıra kabilinde hediyeler verilecektir.Ödül alan ve yayımlanmaya değer görülen eserler bülten baro dergisinde yayımlanacaktır.
Seçici kurul tarafından ödüle ve yayımlanmaya değer görülen eserler için telif ödenmeyecektir.

DİĞER
Katılımcı yarışmaya e posta ile gönderdiği eserlerin tümü ile kendisine ait olduğunu kabul,beyan ve taahhüt eder.Aksi bir durum halinde ödül alan veya eseri yayımlanmaya değer görülen katılımcılardan elde ettikleri ödül,unvan ve her türlü kazanım geri alınır.
Seçici kurul her dalda kendi alanında yetkin kişiler tarafından oluşmaktadır.

İLETİŞİM
Şanlıurfa barosu başkanlığı
Paşabağı, 775. Sk. 21 D, 63040 Şanlıurfa Merkez/Şanlıurfa
0414 313 28 28 

http//www.sanliurfabarosu.org.tr/Detay.aspx?ID=121494