TBB'NİN 2017/3 SAYILI DUYURUSU
Tarih: 4.01.2017| Okunma Sayısı: 1371

ANTALYA, 04/01/2017
                                                                                              DUYURU NO:2017/3

Konu : Baro organlarına seçilmiş tüm meslektaşlarımızın Anayasa değişikliği teklifi karşısındaki görüşlerini web sitemiz üzerinden bildirmelerinin sağlanması.

TBMM'de görüşülmeye başlanmış olan Anayasa değişikliği teklifinin ülkemiz ve mesleğimiz için son derece önemli düzenlemeler içermesi karşısında hazırladığımız çalışmayı web sitemiz üzerinden meslektaşlarımızın değerlendirmelerine sunduk. Web sitemiz üzerinden görüşlerini açıklayabileceklerini de kendilerine gönderdiğimiz SMS mesajlarımız ile bildirdik.

Amacımız; meslektaşlarımızdan gelecek görüşleri değerlendirerek kendi görüşümüzü oluşturmak ve kamuoyuyla paylaşmaktır.

Bu nedenle baronuzun tüm organlarına seçilmiş meslektaşlarımızın da gündemdeki Anayasa değişikliği teklifinin bütünü ya da diledikleri maddeleri hakkında yorumlarını, aşağıdaki bağlantıdan ulaşacakları web sitemiz üzerinden 11 Ocak 2017 akşamına kadar göndermelerinin sağlanması konusunda ilgi ve yardımlarınızı saygılarımızla diliyoruz.

Avukat Metin FEYZİOĞLU
Türkiye Barolar Birliği