TÜRK EĞİTİM VAKFI İLE "MESLEKTAŞIMI OKUTUYORUM" PROJESİNİ BAŞLATTIK.
Tarih: 16.10.2018| Okunma Sayısı: 264

Biz Antalya Barosu olarak duyarlılığı ve farkındalığı yüksek bir Baroyuz.
Eğitimi, özellikle de hukuk eğitimini çok önemsiyoruz. Bunun doğal sonucu olarak “Meslektaşımı Okutuyorum” projesi kapsamında, Türk Eğitim Vakfı (TEV) Antalya Şubesi ile iş birliği yaparak, Akdeniz Üniversitesi Antalya Hukuk Fakültesi’nde öğrenim gören başarılı; ancak, ekonomik olanakları kısıtlı olan öğrencilere destek olmayı kararlaştırdık. Antalya Barosu’nda oluşturulacak “Meslektaşımı Okutuyorum” eğitim burs fonu ile, Baromuzun kültür, sanat ve sportif etkinliklerinde meslektaşlarımızın ve hayırseverlerin bu fona yapacakları bağışları gelecekteki meslektaşlarımıza burs olarak kazandırmayı amaçlıyoruz. Şef Av. Cengizhan Gököz yönetiminde Antalya Barosu Türk Sanat Musikisi Korosu fona bağış sağlama amacıyla 2019 yılı ilk konserini Türk Eğitim Vakfı (TEV) Antalya Şubesi ile birlikte hayata geçirerek projeye destek verecektir. Projenin düşünülmesi ve hayata geçirilmesinde emeği geçen Türk Eğitim Vakfı (TEV) Antalya Şube Başkanı Sayın Arzu Aslan Kartal’a teşekkür ederiz.

ANTALYA BAROSU BAŞKANLIĞI

<<<Kasım 2018><<